Hilsen fra Rørvig og Nykøbing

Køb historiske plakater fra Nykøbing og Rørvig

I 2011 lancerede Rørvig Fisk og Røgeri en plakat, hvor motivet var en gammel fart plan fra Rørvig-Hundested overfarten. Der var stor efterspørgsel på denne plakat. Men nu er den udsolgt, og efterfølgeren – eller efterfølgerne om man vil, er en realitet.  Rørvig Fisk og Røgeri har sammen med lokalhistoriker Claus Marcussen udarbejdet 2 nye plakater med overskriften ”Hilsen fra Rørvig” og ”Hilsen fra Nykøbing”.

På hver plakat er der 8 gamle postkort fra perioden 1900-1910. Vennerne Henrik og Claus har arbejdet meget med opsætningen, og det skal ikke være nogen hellelighed at også deres respektive koner, var med inden over, inden det færdige resultat var der.  Plakaten kan købes I Rørvig Fisk og Røgeri, og i Bistroen, i Anno 1908, Den gode butik, Bog og Ide, på turistkontoret og på Nykøbing Sj. Kræmmermarked.

Plakaten koster kr. 125 og der er lavet en aftale med Rørvig Ramme, om en pris på kr. 550 hvis man ønsker at få sat plakaten i en sort ramme hvor den tager sig ekstra godt ud.

Pris pr. stk. kr. 125,-
Levering kr. 46,-
Samlet pris pr. plakat inkl. levering kr. 171,-

Du betaler for din bestilling via kontooverførsel/netbank. Beløbet for din bestilling herunder, overføres efterfølgende med angivelse af dit navn til konto:
Reg.nr. 3565 Konto nr. 3565092243

Bestilling af plakater

  Dit navn

  Din e-mail

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Din bestilling

  For spørgsmål, venligst send en e-mail til mig på claus@hilsenfraodsherred.dk