Profil

Jeg har samlet på postkort i mange år, i første omgang var det fra Nykøbing og Rørvig, men sidenhen blev det hele Odsherred. I dag rummer samlingen over 6.000 postkort fra hele Odsherred.

Jeg har tidligere siddet i bestyrelsen for Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum og sidder i dag i bestyrelsen for Odsherred Museums forening.
Tidligere har jeg skrevet om lokalhistorie i Uge-Avisen. Jeg har også haft indlæg i Holbæk Amts Venstreblad (Vestrebladet), om postkort. Jeg har også skrevet indlæg i det lokalhistoriske blad for Trundholm kommune – Nøglen, samt i foreningen Rørvig By og Land. Derud over leverer jeg materiale til forskellige facebooksider, om lokalhistorie. Jeg sidder i redaktion i Vejen til Odsherred, hvor jeg også leverer materiale til. Ved sinde af arbejdet med lokalhistorien, er jeg direktør i firmaet Dansk Tang.

Har du lyst til at høre nærmere om mine forskellige foredrag eller byvandringer, så kontakt mig gerne, eller se mener i menupunkterne øverst.
Ønsker du at bestille mig til et fordrag, så kontakt mig på mail eller mobil. Så kan vi snakke om pris og indhold.

Ligger du inde med gamle billeder, postkort, bøger, hæfter, fortællinger, erindringer fra Odsherred så er du velkommen til at kontakte mig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på e-mail: clausm(snabela)live.dk

Anbefalede links:

Odsherred Wiki

Bevar Rørvig

Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn

Geopark Odsherred