Claus Marcussen | Hilsen fra Odsherred

Jeg har samlet på postkort i mange år, i første omgang var det om Nykøbing og Rørvig, men sidenhen blev det hele Odsherred. I sommerhalvåret udstiller jeg de mange billeder på mit kræmmermarked som afholdes på Højbyvej 15 A i månederne maj, juni, juli og august. Her kan man altid kigge forbi og se nogle af de mange kort jeg har i samlingen.

Jeg er næstformand for Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn. Er bestyrelsesformand i for Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum og sidder i bestyrelsen for Odsherred Museumsforening. Ugentligt skriver jeg om lokalhistorie til lokal Uge-Avisen. Jeg har haft indlæg i Holbæk Amts Venstreblad (Vestrebladet), om postkort. Jeg skriver indlæg i det lokalhistoriske blad for Trundholm kommune – Nøglen. Det samme for foreningen Rørvig By og Land. Derud over leverer jeg materiale til forskellige facebooksider, om lokalhistorie, ligesom jeg er redaktør på siden om Geoparken. Jeg sidder i redaktion i Vejen til Odsherred, hvor jeg også leverer materiale til. Jeg er desuden ansat i Lokalkompagniet i Nykøbing som kommunikationsmedarbejder. Ved sinde af arbejdet med lokalhistorien, har jeg et konsulentfirma som arbejder med hjemmesider, SEO og facebook.

Har du lyst til at høre nærmere om mine forskellige foredrag eller byvandringer, så kontakt mig gerne, eller se mener i menupunkterne øverst.
Ønsker du at bestille mig til et fordrag, så kontakt mig på mail eller mobil. Så kan vi snakke om pris og indhold.

 

Ligger du inde med gamle billeder, postkort, bøger, hæfter, fortællinger, erindringer fra Odsherred så er du velkommen til at kontakte mig.

Hver uge har jeg et lokalhistorisk indlæg i Uge-Avisen – her kan du læse avisen som E-paper: http://www.sn.dk/ugeavisenodsherred

Du er altid velkommen til at kontakte mig på e-mail: claus@hilsenfraodsherred.dk

Anbefalede links:

Odsherred Wiki

Bevar Rørvig

Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn

Geopark Odsherred