Badehoteller i Odsherred 6. del.

Strandhotellet "Rørvig Strand" - Hilsen fra Odsherred

Omkring badehoteller i Odsherred, er vi er nu nået til juni måned 1922, og gæsterne vælter ind på strandhotellet ”Rørvig Bad”, og noget kunne tyde på at Fru. Bauditz overtager steder i 1923. Skriften i bookingbogen bliver anderledes og flere regninger udskrives i 1923 til hende.

Ingeniør Heslet

Ingeniør Heslet overnattede i 7 dage i slutningen af juni måned, og betalte kr. 342,38.

Den 23 juni ankommer grosserer Schmidt med 2 damer, er der pænt noteret. Et udpluk af de andre gæster er inspektør Dam, der er ankommet med frue. Fru. Neergaard bor sammen med sin datter fra d. 4 juli til d. 23 juli. Kontorchef Nygaard med frue, Fru Riis-Hansen, frøknerne Jørgensen, tandlæge Birch Hansen, Ingeniør de Neergaard, fabrikant Hein, bibliotekar, V. Grundtvig, prokurist Holm, grosserer Chr. Christensen, ingeniør Crone. Der var med andre ord fyldt godt op på ”Rørvig Bad” i juni måned i 1922 og ovenstående var bare nogle af gæsterne fra bogen.   Personalet kunne også få skrevet i bogen, og her ser man at tjener Holm har givet den ”gas” i 1922, med 150 øl, 13 halve whisky, 2 likører og der til et par snaps, samt andet spiritus. Løbende er lønne blevet trukket fra. Frøken Hedegaard, P. Jensen, Restauratør Nielsen og frøken Olsen fik også skrevet løbende i bogen. Grosserer Holm fik også skrevet og det fremgår desværre ikke hvor mange uger det drejer sig om, men med 285 øl, må vi håbe det var hele sommerferie.

Regning til Fru Bauditz

Er fru Bauditz ejer af ”Rørvig Bad” i 1923, meget tyder på det. Her en regning fra M. Chr. Christensen, Algade i Nykøbing udstedt til Fru. Bauditz, Strandhotellet.